APLIKACION PËR REGJISTRIMIN E NJË ANIJE JERSEY


Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
Regjistrimi i Varkave në Mbretërinë e Bashkuar

  1. Ne kemi krijuar një Mbretëri të Bashkuar LTD. për ju në 24 orë. Kjo LTD është në pronësi të jush, por gjithashtu mund të ketë pronarë shtesë nëse është e nevojshme. Kostoja për ngritjen e LTD. është përfshirë në normën dhe pas kësaj është 220 GBP në vit. Si LTD. përdoret vetëm për të poseduar një varkë që nuk do të keni nevojë të paguani ndonjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim qeveritar.
  2. Pas 24 orësh, LTD është krijuar dhe më pas ju bëni një faturë të re shitje në emrin e UK LTD tuaj.
  3. Ne do të regjistrojmë UK LTD. si pronar i anijes
  4. Pasi të përfundojë ky proces, ju mund të bëni certifikatën e kodifikimit për të përfunduar regjistrimin

 

Regjistrimi i Varkave në Mbretërinë e Bashkuar me renditje

EXPRESS - Regjistrimi i Varkave në Mbretërinë e Bashkuar

EXPRESS - Regjistrimi i Varkave në Mbretërinë e Bashkuar me renditje

Licenca e radios - PIK

Ju lutem më dërgoni gjithashtu një kuotë sigurimi shumë konkurruese
Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara